„Dialogas“ – apie moterų lyderystę
16189
aktualijos-template-default,single,single-aktualijos,postid-16189,bridge-core-2.9.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

„Dialogas“ – apie moterų lyderystę

„Dialogas“ – apie moterų lyderystę

Ar egzistuoja moteriškos ir vyriškos profesijos?.. „Dialogas“ – apie moterų lyderystę, (ne)moteriškas profesijas ir apie išskirtinai moterims kylančius iššūkius darbo rinkoje. Pokalbis su Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos jaunimo sektoriaus pirmininke Jolita Šukyte ir Nacionalinės farmacijos pramonės asociacijos prezidente Rima Balanaškiene.

Pasak R.Balanaškienės, yra neteisinga skirstyti profesijas bei atlyginimus į moteriškus ar nemoteriškus.

,,Lyčių nelygybė vis dėlto egzistuoja, vis dar moterys yra nepakankamai atstovaujamos”, – nuomonę išreiškė jaunimo sektoriaus pirmininkė J.Šukytė.

Daugiau apie lyčių situaciją darbo rinkoje, moterų patiriamus iššūkius darbo vietose ir būdus tai išspręsti klausykite pokalbyje.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.